FAQ

Algemeen

Welk kostuum draagt jullie Sinterklaas?

Ons Sinterklaaskostuum is van hoog kwaliteit en kunt u herkennen van de Sinterklaas op televisie. Wij werken samen met een proffesioneel grimeer en kleding bedrijf in Haarlem, namelijk Studio Stim.


Welke kleur krijgen onze pieten?

Onze Pieten beschikken over een traditionele donker bruine kleur op hun gezicht. De ervaring leert ons dat andere kleuren op het gezicht de gezichtsuitdrukkingen van de pieten maskeren.


Ik heb een aanvraag gedaan alleen heb nog geen email binnen gehad, klopt dit?

Nadat uw aanvraag verstuurd is nemen wij uw aanvraag in behandeling. Zodra wij hebben gekeken of uw aanvraag nog binnen onze agenda past zullen wij contact met u opnemen. Dit zal maximaal binnen 24 uur zijn.


Hoe weet ik wanneer de Sint en zijn Pieten arriveren?

Wij werken met tijdvensters. Zo kunt u bijvoorbeeld een tijdvenster krijgen van 14 uur tot 14.30 uur. Binnen dit tijdvenster zullen wij bij u op de deur bonzen. Uiteraard belt Sinterklaas u 10 minuten van te voren op zodat hij een exact tijdstip aan u kan doorgeven. Dit geeft u de mogelijkheid om alvast te gaan zingen met de kinderen.


Mogen wij foto’s van jullie maken tijdens het bezoek?

Jazeker! Sterker nog dit juichen wij alleen maar toe. En mocht u na afloop foto's met ons willen delen, dan ontvangen wij die uiteraard heel erg graag.

Huisbezoek

Moet ik nog voorbereidingen treffen voor de komst van de Sint?

Sinterklaas wordt ook al een dagje ouder en daarom vind hij het fijn als er een goede stoel voor hem klaar staat. De pieten zullen tussen de kinderen gaan plaats nemen dus voor hen hoeft u geen stoel klaar te zetten. Tevens willen wij u vragen de ruimte rook en huisdier vrij te houden tijdens ons bezoek. De kostuums die wij dragen zijn van hoge en duren kwaliteit. Mocht dit beschadigen tijdens het bezoek zou dit enorm vervelend zijn. Een handige tip om niet te veel tijd kwijt te raken aan het uitdelen van de cadeaus: zet een zak klaar met voor ieder kind alvast één cadeau voorzien van naam. Deze zullen wij dan uitdelen tijdens het bezoek. Na afloop van het bezoek kunt u dan zelf de overige cadeaus gaan uitpakken.


Hoe zorg ik er voor dat de Pieten de cadeaus overhandigt krijgen?

U kunt de zak op verschillende plekken aan ons overhandigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de buren waar wij de cadeaus kunnen afhalen, een auto die in de straat staat waar wij ze uit de kofferbak kunnen trekken. Of zet ze in de gangkast. Dan halen wij ze er uit.


Deelt de Sint alle cadeaus uit die wij hebben?

Het beste is om één zak met voor ieder kind één cadeau te maken. Schrijf hier duidelijk de namen op en zorg er voor dat de Pieten weten welke zak dit is. Deze cadeaus kunnen de Pieten dan met de Sint samen uitdelen. I.v.m de tijd leert onze ervaring dat alle cadeaus uitdelen ten koste gaat van alle aandacht die de kinderen verdienen. Mocht er tijd overblijven dan kunnen wij uiteraard nog een cadeau uitdelen.


Lust de Sint en zijn Pieten ook een drankje?

U hoeft voor de Pieten en de Sint niks klaar te zetten. De acteurs zorgen er voor dat ze voor uw huisbezoek voldoende gegeten en gedronken hebben. Alle tijd die zij hier aan kwijt zouden zijn zou ten koste gaan van het huisbezoek en dat is natuurlijk zonde.


Hoe zit het met de betaling?

Wij willen u vriendelijk vragen om het afgesproken bedrag cash in een envelop te stoppen en de envelop aan een van de Pieten mee te geven na afloop van het bezoek

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Ons Tweede Thuis

Winkelcentrum Westwijk Amstelveen

Solidoe Kinderopvang

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

OBS Ter Cleeff Haarlem

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2019 all rights reserved