BOEK ONS NU:  0255 755 706

Algemeen


Wat voor uitvoering is het kostuum van Sinterklaas?

Sinterklaas is gekleed in het prachtige televisie kostuum van "Stefan de Walle", de huidige nationale sinterklaas. Op en top kwaliteit, dat zie je meteen!


Welke kleur hebben jullie Pieten?

Onze Pieten beschikken over een traditionele donker bruine kleur op hun gezicht. Op deze manier komen de gezichtsuitdrukkingen beter tot hun recht dan wanneer zij geheel zwart zouden zijn.


Na mijn aanvraag op jullie site heb ik nog geen bevestiging ontvangen, wat nu?

U krijgt niet direct een bevestiging van uw boeking na het aanvragen op onze site. De aanvraag wordt door ons nagekeken en ingepland, waarna u van ons een bevestiging per e-mail ontvangt.


Hoe weet ik hoe laat de pieten en/of Sinterklaas arriveert?

Bij de bevestiging van uw boeking staat de aanvangstijd vermeld. Wij zullen u altijd ongeveer 10 minuten van te voren bellen dat wij er aan komen. Dan weet u precies hoe laat wij op uw deur komen bonzen!


Mogen wij foto’s van jullie maken tijdens het bezoek?

Uiteraard mogen er foto’s en filmpjes gemaakt worden van het bezoek, erg leuk als aandenken! Wij vinden het ook erg leuk om de foto’s terug te zien, dus plaats gerust een foto van ons op (onze) Facebook! Wanneer u foto’s wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dient u altijd eerst contact op te nemen met Sinterklaas Haarlem.

Huisbezoek


Wat voor voorbereidingen moet ik treffen voor jullie komst?

Zorg bij de komst van Sinterklaas voor een goede stoel voor de goedheiligman (de Pieten zullen tussen de kinderen plaats nemen). Daarnaast zorg voor een rookvrije en huisdier vrije ruimte, wel zo prettig voor onze acteurs. Voorzie daarnaast de cadeau's van duidelijk geschreven namen en zorg ervoor dat wij weten waar wij de zak kunnen vinden. Dit kunt u aangeven in het invulformulier wat u ontvangt na de bevestiging van uw boeking.


Waar moet ik de zak met cadeaus laten?

Zorg dat de zak met cadeaus voor ons makkelijk te vinden is, maar voor de kinderen niet! U kunt de zak voor de deur zetten nadat u van ons een telefoontje heeft gehad dat we er aan komen. Een andere optie is de zak in uw auto leggen en deze even niet op slot doen. Geef in het invulformulier aan welke auto van u is, zodat wij niet elke auto in de straat hoeven te proberen!


Delen de pieten alle cadeaus uit die in de zak zitten?

Onze ervaring leert dat wij het beste één cadeau per kind kunnen geven voor wij weer vertrekken. Zo houden wij de aandacht van de kinderen vast. Bij vertrek kunnen wij indien gewenst een ‘hulp-Sinterklaas’ aanwijzen, die voor de verdeling van de rest van de cadeaus zorgt. Mocht er tijd zijn voor meer cadeaus, dan delen wij er natuurlijk meer uit.


Moeten wij wat extra drinken koud zetten voor jullie komst?

Nee, dat hoeft niet. De acteurs zorgen ervoor dat ze genoeg gegeten en gedronken hebben voor het bezoek. U hoeft ze daarom niets aan te bieden, zeker geen alcoholische dranken, want de acteurs zijn 100% alcoholvrij!


Hoe wordt de betaling bij huisbezoeken geregeld?

U betaald door bij het vertrek ons een gesloten enveloppe toe te stoppen. In de envelop zit uiteraard minimaal het overeengekomen bedrag voor het afgelegde bezoek.  Mocht de betaling niet ter plekke worden voldaan, worden er €15,- administratiekosten in rekening gebracht.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

OBS Ter Cleeff Haarlem

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2018. all rights reserved