Aan de ingevulde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Wij nemen nadat uw aanvraag is verzonden is zo snel mogelijk contact met uw op.

Mocht u in de tussentijd nog met vragen zitten dan kunt u ons altijd bellen: 0255 755 706 of een email sturen: info@sinterklaas-haarlem.nl

BOEK ONS NU:  0255 755 706

Uw pakjesavond is pas ├ęcht compleet met een huisbezoek van Sinterklaas! Met het gezin of de hele familie nietsvermoedend op de bank, tot onze Zwarte Pieten op uw deur bonzen. Met muziek en dansende Zwarte Pieten komen wij uw huiskamer binnen en zorgen meteen voor een onspannen sfeer in uw huiskamer. Tijdens het bezoek zal Sinterklaas vertellen wat er allemaal in het grote boek staat. U levert de informatie door middel van een digitaal formulier bij ons aan, waardoor Sinterklaas volledig op de hoogte is. U zult versteld staan hoe verbaasd en verrast uw kinderen zullen zijn dat Sinterklaas al deze feiten van hun weet!

 

Onze ervaren Sinterklaas slaat geen kind over en elk kind krijgt uitgebreid persoonlijke aandacht. Hierin onderscheiden wij ons van alle andere huisbezoeken.

 

Wij verzorgen huisbezoeken in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Zantvoort, Bentveld, Aardenhout, Heemstede, IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndam en Beverwijk. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen paniek, neem contact met Sinterklaas Haarlem op en vraag naar de mogelijkheden.

Praktische zaken


Een huisbezoek van Sinterklaas duurt 20 minuten per bezoek en wordt afgelegd in Haarlem e.o. Wanneer er meer dan 5 kinderen aanwezig zijn, raden wij aan om 10 minuten extra bij te boeken. Hiervoor betaald u slechts 15 euro extra en zo kunnen wij toch elk kind de aandacht geven die hij of zij zo verdiend!


Voor de huisbezoeken kunt u kiezen uit twee opties: Een "Pakket Sint" of een "Pakket Piet", u kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat op het aanvraag formulier:


Pakket Sint


Huisbezoek van Sinterklaas en drie Zwarte Pieten: 50 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)


Pakket Piet


Huisbezoek van drie Zwarte Pieten (zonder Sinterklaas): 40 euro voor 20 minuten (inclusief strooigoed)


Als u voor "Pakket Piet" kiest zullen de drie Zwarte Pieten ook het grote boek van Sinterklaas meenemen waar uw kinderen in vermeldt staan.

De heer
Mevrouw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door op de knop "verstuur mijn aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de bezoekvoorwaarden.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

OBS Ter Cleeff Haarlem

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2018. all rights reserved