Over ons

Wie zijn wij?


Sinterklaas Haarlem is de grootste

Sinterklaascentrale van Haarlem. Wij verzorgen huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, theatervoorstellingen en intochten door heel Nederland. 

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring. Al onze Pieten en Sinterklazen hebben een theaterachtergrond en weten precies wat een heerlijk avondje nodig heeft om u dik tevreden terug te laten kijken op ons bezoek. Wij zijn namelijk een Toneelgroep die naast de Sinterklaasactiveiten ook toneelvoorstellingen speelt maar ook organiseert. Zo spelen wij landelijk in verschillende theaters met bestaande maar ook met eigen geschreven stukken.

 

Verder staan wij voor hoge kwaliteit! Alle Sinterklazen en Pieten die u hier op deze website ziet staan zijn onze eigen mensen. Wij beschikken over professionele kostuums en onze Sinterklaas heeft het meest recenste tv kostuum zoals die op de televisie te zien is.Waar doen wij het voor?


Het aller mooiste feest van Nederland, meezingen met de bekende Sinterklaasliedjes en uw kind zien glunderen van geluk na ons bezoek of onze voorstelling, daar doen wij het voor! Uw kind staat bij ons altijd voorop!

Wat doen wij?


Bij ons kunt u terecht voor het

huren van  professionele Sinterklazen en Zwarte Pieten in heel Nederland voor bedrijven, verenigingen, scholen. En voor bij u thuis zijn wij te boeken in heel Haarlem e.o. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van zwarte Pieten kostuums inclusief grimeren van van de Zwarte Pieten.

Tevens organiseren wij complete stads en dorps intochten en staan wij bekend om onze theatervoorstellingen. Wij nemen een compleet theater uitgerust met doeken, licht en geluid mee naar uw locatie. Zo ervaart u een echt Sinterklaas / theatergevoel op uw locatie! Ge├»nteresseerd? Neem contact met ons op!

Sinterklaas Haarlem is onderdeel van Toneel&Zo welke is opgericht in 2012 onder de naam "ML Theaterproducties" en is in 2018 van naam verandert naar Toneel&Zo.


Toneel&Zo heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van optredens tijdens de Sinterklaasperiode. Wij beschikken over een prachtige Sinterklaas met Pieten om een totaal oplossing aan te kunnen bieden aan bedrijven en particulieren. Wanneer Sinterklaas Haarlem in Nederland is, is hun grote Pietenhuis te vinden in Haarlem.


Sinterklaas Haarlem onderscheidt zich door haar professionele uitstraling en aanpak voor een scherpe prijs. Voor zowel particulieren als ondernemers is er een ruime keuze bij Sinterklaas Haarlem. Of het nu gaat om intochten, bedrijfsfeesten of huisbezoeken, Sinterklaas Haarlem kan het regelen! Neem een kijkje op deze website voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Samen vinden we de Sinterklaas oplossing voor u. Mocht u zelf een nieuw idee of andere wensen hebben, dan gaat Sinterklaas Haarlem graag met u de uitdaging aan om deze te realiseren.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Ons Tweede Thuis

Winkelcentrum Westwijk Amstelveen

Solidoe Kinderopvang

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

OBS Ter Cleeff Haarlem

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2019 all rights reserved