BOEK ONS NU:  0255 755 706

De beste willen zijn

 

Dat is het idee achter Sinterklaas Haarlem. Een combinatie van prachtige kleding, een goed baardstel, affiniteit met kinderen en een gezonde dosis humor.

Waar voor uw geld

 

Sinterklaas Haarlem zal er voor zorgdragen dat onze ontmoeting onvergetelijk wordt voor uw kinderen en uzelf. Kwaliteit, in de breedste zin van het woord, staat bij ons voor op.

Afspraak is afspraak

 

Wanneer u ons boekt, kunt u er van op aan dat wij aan uw verwachtingen voldoen en dat wij stipt onze afspraken met u na komen. Wij vinden dat niet meer dan normaal.

Een totaal oplossing

 

Met Sinterklaas Haarlem haalt u een compleet pakket in huis. Met de hulp van onze eigen Sinterklaas Haarlem manager zijn we flexibel in elke situatie zonder dat iemand iets door heeft.

Sinterklaas Haarlem is onderdeel van Toneel&Zo welke is opgericht in 2012 onder de naam "ML Theaterproducties" en is in 2018 van naam verandert naar Toneel&Zo.


Toneel&Zo heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van optredens tijdens de Sinterklaasperiode. Wij beschikken over een prachtige Sinterklaas met Pieten om een totaal oplossing aan te kunnen bieden aan bedrijven en particulieren. Wanneer Sinterklaas Haarlem in Nederland is, is hun grote Pietenhuis te vinden in Haarlem.


Sinterklaas Haarlem onderscheidt zich door haar professionele uitstraling en aanpak voor een scherpe prijs. Voor zowel particulieren als ondernemers is er een ruime keuze bij Sinterklaas Haarlem. Of het nu gaat om intochten, bedrijfsfeesten of huisbezoeken, Sinterklaas Haarlem kan het regelen! Neem een kijkje op deze website voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Samen vinden we de Sinterklaas oplossing voor u. Mocht u zelf een nieuw idee of andere wensen hebben, dan gaat Sinterklaas Haarlem graag met u de uitdaging aan om deze te realiseren.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Winkelcentrum Kleverpark Haarlem

Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

CBS de Brug Harderwijk

GBS de Wegwijzer Zwijnendrecht

OBS Ter Cleeff Haarlem

CONTACTINFORMATIE

Sinterklaas Haarlem

Kruisberglaan 245

1974 NB IJmuiden

0255 755 706

www.sinterklaas-haarlem.nl

Kvk-nummer: 57209693


CONTACTINFORMATIE

Zwarte Piet Sinterklaas Haarlem

Sinterklaas Haarlem is een onderdeel van Toneel&Zo

@Sinterklaas Haarlem 2018. all rights reserved